S Sky Radio is het zomerstation van Nederland met de lekkerste zomerse muziek. Daarom organiseert Sky Radio een reeks exclusieve beachconcerten met nationale topartiesten op een sfeervolle strandlocatie. De kick off is op 19 augustus voor Alain Clark, bekend van hits als 'Father and Friend', 'This Ain't Gonna Work' en 'Love Is Everywhere'.

Zon, zee, strand, de perfecte setting voor de Sky Radio Beachconcerten van 2010. Tijdens de zomer maken Sky Radio-luisteraars kans om een van de concerten bij te wonen. Na Alain Clark volgen meer artiesten van ongekend niveau; Waylon, Caro Emerald en Nick en Simon. Alain Clark geeft het startsein met zijn beachconcert in Strandclub Doen! op 19 augustus op het strand van Scheveningen. Vanaf vandaag tot en met donderdag 5 augustus maken luisteraars kans op toegangskaarten voor het exclusieve concert van Alain Clark.

Kaarten voor de beachconcerten zijn niet te koop maar alleen te winnen bij Sky. Kijk voor meer informatie over de Sky Radio Beachconcerten op Skyradio.nl .

Uunco Cerfontaine, programmadirecteur Sky Radio 101 FM: ”De Sky Radio Beachconcerten zijn een mooie aanvulling op onze zomerse programmering en een leuke speciale actie voor onze trouwe luisteraars. Want de kaarten voor de serie exclusieve Beachconcerten met artiesten als Alain Clark, Waylon, Caro Emerald en Nick & Simon zijn nergens te koop, maar alleen te winnen door onze luisteraars. Have a nice summer met de muziek van Sky!

Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland. Zonder dj’s, met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio; kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio 101 FM is onderdeel van de Sky Radio Group.
 

© s. kroeske - j.fictoor