1 100% NL is jarig. Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat 100% NL voor het eerst te beluisteren was op de Nederlandse radio. Het radiostation startte op 8 juli 2006 met uitzenden en is inmiddels met 1,5 miljoen verschillende luisteraars per week uitgegroeid tot het snelst groeiende radiostation van Nederland.

Algemeen directeur Carlo de Boer van 100% NL: “De afgelopen 3 jaar is er veel gebeurd in radioland en is 100% NL bezig met een grote opmars in radioland. Steeds meer luisteraars stemmen hun radio af op 100% NL en de Nederlandse popmuziek heeft sinds 3 jaar eindelijk een platform op de radio. Daarnaast zijn we vorige maand ook gestart met het 100% NL Magazine, want we blijven bezig om 100% NL te laten groeien. De alsmaar stijgende luistercijfers en de goede reacties op het 100% NL Magazine is het mooiste verjaardagscadeau dat we ons kunnen wensen”.

100% NL
100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. De hele dag hoor je de hits van Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Van Velzen, Gerard Joling, Jan Smit, Anouk, Jim, BLØF, Alain Clark, maar ook klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. Met 1,5 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. De frequenties vind je op www.100p.nl.

 

© s. kroeske - j.fictoor