N Muziekspecialist Niels Hoogland zal binnen de Sky Radio Group aan de slag gaan als Manager van het nieuwe online radioplatform MyRadio. Eerder was Hoogland al bij de ontwikkeling van dit nieuwe platform betrokken. Zo kreeg met zijn muziekkennis het urban-format binnen MyRadio vorm. Vanaf 26 maart 2012 zal Niels Hoogland dus ook voor de andere formats en de overige content verantwoordelijk zijn. Daarnaast wordt hij ook lid van het Management Team van de Sky Radio Group.
 
Met de komst van Niels halen we iemand binnen die zijn sporen in de radio- en muziekbusiness ruimschoots heeft verdiend. Ook in de opstartfase bleek hij een prettige en enthousiaste aanvulling op ons bestaande radioteam. We zijn dan ook verheugd dat hij mee wil werken aan het laten slagen van dit wereldwijd unieke radio-initiatief”, aldus Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group.
 
MyRadio
MyRadio is een compleet nieuw online platform dat gepersonaliseerde radio biedt. Gebruikers kunnen simpel kiezen voor één van de bestaande muziekstijlen of een stijl bewerken tot een eigen persoonlijke radiozender. Hier kunnen naar wens dan ook nog entertainment en informatie als weer en verkeer aan worden toegevoegd. MyRadio bevindt zich op dit moment in de beta-fase en zal voor de zomer helemaal klaar voor gebruik zijn.
 

© s. kroeske - j.fictoor