N

Geïnteresseerden voor nieuwslezen, zet zaterdag 08 en zaterdag 15 oktober 2011 in je agenda.

Je bent welkom vanaf 10.00 op het Mediapark in Hilversum bij de cursusnieuwslezen.nl. Je krijgt twee dagen les tot 17.00 uur (inclusief lunch, lesmateriaal en afsluitingsborrel).

KOSTEN?
De cursus kost dankzij de eenmalige introductiekorting slechts 299,- euro per persoon ** (dus slechts 150,- euro per dag). Je kunt kiezen uit de BASIS cursus of de VERDIEPING cursus.

MEEDOEN?
Kijk op de website bij 'waar en wanneer' welke cursus geschikt is voor jou en profiteer van de speciale introductietarieven! Ga naar http://www.cursusnieuwslezen.nl of mail ons je vraag op
info@cursusnieuwslezen.nl

WAAROM?
Hoe word je radionieuwslezer? Een vraag die vaak wordt gesteld aan Tamara Bok en Hannelore Zwitserlood. Het antwoord krijg je tijdens deze unieke cursus, waarin je kennismaakt met alle boeiende facetten van het vak, zoals stemtechniek, nieuwsselectie en het schrijven van pakkende teksten.

WIE?
Hannelore Zwitserlood werkt als nieuwslezer bij Radio 538 en Radio M Utrecht. Ze was eerder o.a. te horen bij Sky Radio, Veronica en Q-music en was docent bij de Veronica Radioschool.
Tamara Bok heeft jarenlang de nieuwslezers (be)geleid bij Novumnieuws, las bij RTL FM en Yorin FM, en is nu freelance nieuwslezer en eigenaar van een productiebedrijf.

WAT?
Hun jarenlange ervaring, journalistieke kennis, logopedische achtergrond en vooral hun enthousiasme zorgen ervoor dat je naar huis gaat met talloze tips en trucs, plus een professionele demo! De cursus is bedoeld voor mensen die het vak willen uitproberen of als vrijwilliger werken bij een lokale omroep. Ervaren nieuwslezers kunnen een verdiepingscursus volgen om de puntjes op de i te zetten en hun techniek te verbeteren.

SOCIAL MEDIA
Blijf op de hoogte via twitter ; @cursusnieuwslez en facebook
http://www.facebook.com/pages/cursusnieuwslezennl/206353092740384!

**Let op: data en locatie zijn nog onder voorbehoud en de eenmalige introductiekorting geldt alleen
voor de eerste tien cursisten. Voorwaarden en betalingsdetails krijg je per e-mail toegestuurd.

 

© s. kroeske - j.fictoor