K Kink FM houdt per 1 oktober op te bestaan. Het is heel erg jammer (red. understatement van het jaar) dat er na 16 jaar een einde komt aan het mooiste poprock radiostation van Nederland.

Maar naast de teleurstelling, is men bij Kink ook heel trots op wat ze in die zestien jaar hebben neergezet. Maar dit hebben ze niet alleen gedaan. Want Kink FM zou nooit zo'n mooi station zijn geworden zonder hulp van muzikanten, muzieklabels, de vele partners waarmee ze altijd hebben samengewerkt. Maar Kink FM is bovenal zo een mooi station geworden dankzij de fantastische luisteraars die het station altijd hebben gesteund!

Daarom gaat Kink FM de luisteraar bedanken. En dat gaan ze doen op een hele bijzondere avond in Tivoli Utrecht. Alle medewerkers zijn erbij. En bekende Kink FM-bands zullen optreden, met natuurlijk de vele luisteraars van het station.

Je kunt je als luisteraar via de website van Kink aanmelden vanaf maandag 29 augustus 10:00u. 'Kink bedankt’, gaat de avond heten. Met onder andere optredens van Festivalambassadeur Kensington, maar ook van dj Rimer London en nog veel, veel meer.

Zorg dus dat je er bij bent, vrijdagavond 16 september in Tivoli Oudegracht te Utrecht!

link om je aan te melden http://www.kinkfm.com/

 

© s. kroeske - j.fictoor