R In de categorie slechtste tv-presentator ging Giel Beelen met de 'eer' aan de haal. Tijdens zijn radioshow nam hij Het Lelijk Ding in ontvangst. Beelen versloeg met zijn 'presentatiekwaliteiten' onder anderen Beau van Erven Dorens, Ron Brandsteder en Andries Knevel. Beelen was onder meer te zien als tafelheer bij De Wereld Draait Door en hij presenteerde Factor Giel.

Het Lelijk Ding voor slechtste tv-presentatrice ging naar Patty Brard, die liet weten de award absoluut niet in ontvangst te willen nemen. Onder de genomineerden waren verder Fiona Hering, Nicolette van Dam, Wendy van Dijk, Bridget Maasland en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Can't Buy Me Love werd uitgeroepen tot slechtste tv-programma van 2008. Het lelijke kleinood heeft inmiddels een mooie plek in de villa gekregen. Andere genomineerden waren Tussen Kunst & Kitsch, Raymann Is Laat, Mooi Weer De Leeuw, Gillend Naar Huis en De Lama's.

Ruud de Wild mocht twee Lelijke Dingen in ontvangst nemen. Eén voor slechtste radiopresentator en één voor slechtste radioprogramma (Ruuddewild.nl). „Elke prijs is er een", aldus De Wild. Tanja Jess kreeg Het Lelijk Ding voor haar prestaties als radiopresentatrice

bron: www.veronicamagazine.nl
 
 
Reacties
Nog geen reacties
Plaats reactie
 

© s. kroeske - j.fictoor