R Radio 538 heeft heel veel expertise op het gebied van evenementenorganisatie. Al jaren organiseert en produceert de events afdeling van het radiostation succesvolle evenementen, zoals het 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein, Dommelsch Live38, de 53N8MIX en de 538 Schoolawards. Het is daarom niet meer dan logisch dat de Radio 538 Groep vanaf nu ook evenementen voor derden gaat organiseren en produceren.

Jan Willem Brüggenwirth, Algemeen Directeur Radio 538: ‘Als iemand weet wat beleving is, dan zijn wij dat! De adverteerder kennen we ook al, dus 1 + 1 is 3.

De uitbreiding vertaalt zich naar het ontwikkelen, organiseren en produceren van evenementen voor derden. Een goed voorbeeld hiervan is de huldiging van het Nederlands elftal op het Museumplein in opdracht van de KNVB. De afdelingen 538 Events & Entertainment en 538 Events werken vanuit commercie en productie nauw samen om de klant een top evenement te kunnen bieden. Van concept tot creatie, van een zakelijke productintroductie tot een groot publieksevenement en van productie tot zelfs de promotie van het evenement, alles wordt tot in detail door de Radio 538 Groep geregeld.

Niels van Baarlen, Event Manager, 538 Events: ‘Door de jarenlange expertise en samenwerking met de juiste partijen zijn we in staat hoogwaardige evenementen af te leveren. Vanuit de markt krijgen we steeds vaker de vraag om dit ook voor andere bedrijven te doen. Dus dat gaan we doen!

Arne van den Berg, Sales Manager 538 Events & Entertainment: ‘Radio 538 staat voor entertainment en muziek. Twee facetten die vaak onderdeel uitmaken van een event. Samen met de creativiteit binnen Radio 538 kunnen we voor mooie, nieuwe event oplossingen zorgen, voor zowel B-to-B als B-to-C.’

www.radio538.info
 

© s. kroeske - j.fictoor