I Ingrid Perez start op 3 januari tussen 07:00 en 09:00 uur met presenteren op Kink FM. De 29-jarige Perez begon haar loopbaan bij V-Radio, het internetradiostation van V-Academy. De afgelopen periode werkte ze bij FunX. Haar werk bij dit station werd dit jaar bekroond met de Talent Bitch nominatie voor de Radio Bitches Awards.

"Vroeger bouwde ik, als vrijwilliger, al tenten op bij de grote festivals om erbij te kunnen zijn", aldus Perez. "Ik wilde en wil altijd weten wat er speelt. Ik heb toen ook een try-out gedaan voor de toenmalige Veronica Radioschool. Ik werd aangenomen en toen is het balletje gaan rollen. Nu ga ik werken bij het station waar de bands worden gedraaid, die je op de festivals tegenkomen. De cirkel is nu zeg maar rond."

Stationmanager Jantien van Tol van Kink FM is blij met de nieuwe aanwinst. "Het is geweldig om Ingrid bij het team te hebben. Ze is een ongelooflijk goede jock met passie voor de muziek van Kink FM. Ingrid in de ochtend van Kink is de leukste manier om de dag te beginnen, van het laatste nieuws op de hoogte te blijven en de beste nieuwe muziek te ontdekken."

http://www.kinkfm.com/


Bron: radiofreak.nl

 

© s. kroeske - j.fictoor