1 Na de succesvolle samenwerking van dit jaar zal 100% NL ook in 2011 weer mediapartner zijn van ‘Toppers in Concert’. Om dit te onderstrepen geeft 100% NL vanaf 6 december, nog voor de start van de officiële verkoop, de allereerste kaarten weg voor ‘hét meezingfeest van het jaar’. Verder zal 100% NL op Oudejaarsavond het oude jaar feestelijk afsluiten en het nieuwe jaar knallend inluiden met ‘100% Toppers in Concert’, een acht uur durend programma met de hoogtepunten van zes edities ‘Toppers in Concert’.
Programmadirecteur Roland Snoeijer: “We zijn ongelooflijk trots op de samenwerking rondom deze succesvolle concerten en kijken er naar uit om onze luisteraars weer volop te laten genieten van de Toppers. Dat doen we onder andere met live uitzendingen vanuit de Amsterdam ArenA, kaartenacties en het feestelijke Oudejaarsprogramma. De Toppers passen echt voor honderd procent bij 100% NL!
‘Toppers in Concert 2011’ met Rene Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom, vindt plaats op zaterdag 28 mei in de Amsterdam Arena. Het concert heeft als thema ‘The Royal Party for Kings and Queens’. De voorverkoop start op maandag 13 december.
 

 

© s. kroeske - j.fictoor