L Op 7 december a.s. vindt de vierde editie van de RadioBitches Awards plaats. Het evenement wordt dit jaar gepresenteerd door Lauren Verster (o.a. bekend van ‘Lauren Verslaat’ en ‘Undercover Boss’). De Veronica-presentatrice ontvangt in het Hilversumse Podium de Vorstin naast Sabrina Starke, Stereo en Ruben Hein ook een aantal bekende mannen die onthullen welke radiovrouwen dit jaar een RadioBitch Award mee naar huis mogen nemen.

De RadioBitches Awards is een sinds 2007 jaarlijks terugkerend evenement waar Nederlandse radiovrouwen in de spotlights staan. Belangrijk hierbij is de stem van het publiek: je kunt nog tot 1 december 12:00 uur stemmen op je favoriete RadioBitch.
 
Dit jaar zijn Kristel van Eijk (Q-Music), Lara Rense (NOS) en Willemijn Veenhoven (BNN) genomineerd voor de RadioBitch Award 2010, dé prijs voor radiovrouwen. Ingrid Perez, Suzanne Streefland en Cielke Sijben zijn genomineerd voor de TalentBitch Award, Tamara Bok, Maria Punch en Trudy Vendrig voor de NewsBitch Award en Jacqueline Bierhorst, Wyke Potjer en Jantien van Tol voor de BackstageBitch Award.
 
 

© s. kroeske - j.fictoor