R Radio 538 zendt uit vanuit trucks die door heel Nederland rijden
Radio 538 gaat in het nieuwe jaar een grote actie voeren voor War Child met ‘538 voor War Child’. Een week lang trekken de 538 DJ’s met twee trucks door het hele land en roepen iedereen op om uitdagingen aan te gaan in ruil voor donaties. Niets is te gek. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. De landelijke actie start op 25 maart 2011.

Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog. Deze kinderen hebben hulp nodig om hun ervaringen te verwerken. Daarom zetten we alles in om heel Nederland te mobiliseren. Via Radio 538 roepen we zoveel mogelijk mensen op uitdagingen en stunts aan te gaan. Dat kan van alles zijn. Optredens, wedstrijden, fancy fairs, inzamelingsacties, kortom alles wat kan bijdragen om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen.

Route
Tot nu toe hebben zich al 18 gemeentes aangemeld, waaronder Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Goes, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hoogezand-Sappemeer, Leeuwarden, Lelystad, Roermond en Zwolle.

Weten of de ‘538 voor War Child’ truck ook jouw gemeente aandoet? Check de volledige route: www.538voorwarchild.nl

Samenwerking
Radio 538 zet zich in voor War Child om meer oorlogskinderen te helpen. War Child gebruikt in haar werk onder andere muziek om kinderen samen te brengen, te helpen emoties te uiten en om plezier te maken. Ook Radio 538 kent de kracht van muziek. Zonder muziek geen Radio 538.

Uitdagingen kunnen nu al aangemeld worden via www.538voorwarchild.nl

 

 

© s. kroeske - j.fictoor