1 Vanaf 1 oktober is 100% NL ook in heel Drenthe te ontvangen op de kabel. Met de toevoeging van de Drentse kabelfrequenties is het radiostation met ‘De Muziek van Nederland’ nu in het gehele land te ontvangen.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: ‘Eindelijk zijn we vanaf nu in het hele land te beluisteren op de kabel. Wij kregen continue veel reacties van luisteraars uit Drenthe die 100% NL thuis in de huiskamer via de stereoset nog niet konden ontvangen. Dat is vanaf nu opgelost. Zeker voor ons radiostation, dat ook vaak aanstaat in de huiskamer, zijn kabelaansluitingen belangrijk. Hierdoor kunnen nog meer luisteraars afstemmen op 100% NL.'

100% NL is in Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen te ontvangen op 95.1 FM en in De Wolden, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en nogmaals Coevorden zit 100% NL op de 93.3 FM. Kijk voor meer frequenties op www.100p.nl .

100% NL
Met 1,7 miljoen luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Guus Meeuwis, Caro Emerald, Jan Smit maar ook klassiekers van Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid interview met Nick & Simon en Hanna Verboom.

 

© s. kroeske - j.fictoor